Fontéka
Magunkról Technikai háttér E-mail
Technikai háttér

Technikai háttér

Az igényes technika,- ami előfeltétele a színvonalas megszólalásnak -  fontos része egy produkciónak. Cégünk az évek  folyamán egy olyan  hangtechnikai hátteret alakítottunk ki amely lehetővé teszi a kiváló minőségű megszólalást a kisebb kluboktól a nagyobb zárt vagy szabadtéri rendezvényekig.

SHURE vezetékes  és vezeték nélküli, ének és hangszer  mikrofonpark, PROEL mikrofon és hangfal állványok, JBL  P.A. háromutas hangfalrendszer (max. 12000W zenei teljesítmény), BEHRINGER 3 utas sztereo digit  crossoverrel, CROWN, PHONIC és CASTONE  végfokok (2x300W,  2x750W), JBL  6 utas padló monitor rendszer,
YAMAHA32 csatornás frontkeverőt 4 group-al, 6 AUX úttal, beépített dual digitális effektprocesszorral, BEHRINGER 20 csatornás alapkeverő, KLOTZ csoport és hangfalkábelek,  NEUTRIK csatlakozókkal.

 

Az effekpark BEHRINGER és PEAVEY digit multieffektekből, gerjedés gátlókból (külön minden monitor és FOH körön), digitális hangrendszer vezérlőből (compresser, limiter, enhacher), FBQ gerjedés detektálóból és digit 31 sávos EQ-ból áll össze. Kiegészítve, ROLAND 8 sávos harddiszk recorder ami az élő felvételt teszi lehetővé CD minőségben. A hangrendszer kiegészül egy alap fénytechnikával, PAR halogén reflektorokkal, DMX vezéreléssel, BEHRINGER digit kontrollerrel és ANTARI füstgéppel.

A teljes eszközpark alu konténer / rack felépítésű, könnyen mobilizálható, szállítása saját járműparkkal és technikai személyzettel történik. Komplett rockzenei koncertek esetében lehetőség van dobfelszerelés (Ludwig) és hangszer alaperősítők kölcsönzésére is (Marshall, Fender ). Elérhetőségünk: (06-30) 943-1333

Alarmtechnika